Navigatie

Waarom soep?

IMG_5245.jpgSoep! Heerlijk om te maken, maar vooral heerlijk smakelijk op elk moment. Jacqueline kookt al jaren de meest heerlijke soepen ;-). 

Naast de Texelse Soepketel runt Jacqueline schoonheidssalon Neroli waar ook uitsluitend natuurlijke producten worden gebruikt. Soep werd Jacqueline letterlijk met de pap(soep)lepel ingegoten door haar moeder, die haar kort voor het ontstaan van de Texelse Soepketel attendeerde om meer met soep te gaan doen.

In 2015 en 2016 werd een oldtimer brandweerwagen van het Texelse Brandweerkorps omgebouwd tot foodtruck en is De Texelse Soepketel ontstaan.  

Groenten en kruiden worden ingekocht bij Texelse biologische boeren, EKO plaza Texel en Texelse Kost; een cooperatief voedselcollectief waar biologische boer en klant elkaar direct vinden, zonder extra tussenhandel en transport. Ook lokale biologische moestuinders vinden hun weg naar De Texelse Soepketel. Uiteraard biedt de Texelse natuur ook veel eerlijk en enigszins zilte natuurkruiden, zoals bijvoorbeeld zevenblad, daslook, paardenbloemen en nog veel meer.

De Texelse Soepketel; een klein en gelukkig bedrijfje, waar met liefde en trots puur biologische soepen worden gemaakt. Een bedrijfje waar de passie van  smaakvol eten tot zijn recht komt in soep en topping met huisgebakken brood.

 

 

© 2015 - 2018 De Texelse Soepketel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel